Diverse, Marketing

digitalX.agency lanseaza Business Start – pachetul all-in-one pentru afacerile mici sau la inceput de drum

februarie 17, 2021
digitalX.agency lanseaza Business Start - pachetul all-in-one pentru afacerile mici sau la inceput de drum

Online-ul nu mai este o opţiune pentru afacerile mici, nici pentru cele aflate la început de drum, este un must-have. Digitalizarea a devenit imperativă în contextul pandemiei, când totul se desfăşoară online.

Site-ul de prezentare a afacerii, a serviciilor este necesar, dacă vrei să faci faţă competiţiei. digitalX.agency este partenerul de care ai nevoie dacă ai hotărât că îţi doreşti să exiști să încerci şi acest nou mod de promovare.

digitalX.agency lansează serviciul Business Start, un pachet all-in-one pentru afacerile mici sau pentru antreprenori aflați la început de drum

Pentru a-ţi veni în ajutor în etapa complexă de digitalizare, digitalX.agency a creat pachetul Business Start. Acest serviciu îţi oferă posibilitatea de a fi online, de a te prezenta, de a păstra o legătură strânsă cu clienţii şi potenţialii clienţi. Acum îţi poţi face cunoscute serviciile şi altfel.

Pachetul Business Start include servicii de consiliere, creare site web, găzduirea acestuia, administrare şi mentenanță a site-ului WordPress, domeniu gratuit pentru o perioada de 12 luni. Practic, pachetul Business Start furnizează suportul tehnic complet, celor ce sunt la început de drum, care doresc să crească, şi fie nu au competențele necesare, fie doresc să focalizeze atenția pe business, nu pe detalii tehnice. Practic cu acest pachet clienții au certitudinea că afacerea inițiată online funcționează, nu se blochează, nu cade, nu este afectată de atacuri cibernetice sau de persoane rău intenționate.

Beneficiile pachetului Business Start

Chiar dacă paginile de Facebook sunt populare în rândul multor antreprenori, pagina web este esențială! Aceasta este practic cartea de vizită a oricărei afaceri. Prezintă într-un mod personal echipa, serviciile, modul de realizare a afacerilor. Ajută la crearea unei relații personale cu potenţialii clienţi.

Beneficiile pachetului Business Start de la  digitalX.agency sunt numeroase. În primul rând veţi avea parte de un site, perfect funcțional, SEO friendly, cu informații utile pentru potențialii clienți, apreciat de motoarele de căutare. 

DigitalX.agency susţine afacerile la început de drum. Echipa oferă consiliere legată de aspect, design şi mod de utilizare a site-ului. Vei beneficia de consiliere legata de modul de utilizare a contului de administrator şi de operare a site-ului. Vei avea parte de certificat SSL gratuit, care asigură reputaţia şi confirmă siguranţa  afacerii. Un alt avantaj inclus în acest pachet este back-up-ul realizat zilnic, având garanţia că nici o informaţie nu se pierde! Chiar şi accidentele neplăcute nu constituie piedici în desfășurarea afacerii online. 

Pachetul Business Start de la digitalX.agency include servicii de găzduire specifică WordPress, optimizare WordPress dar şi stocare premium pe SSD. Funcționalitatea site-ului este asigurată de dispozitivele tehnologice performante utilizate dar şi de experiența vastă în managementul site-ului. Aceste opțiuni asigura funcționarea rapidă, perfect, eficientă a site-ului, adică ai garanția că afacerea ta exista online şi nu se pierde între erorile de funcționalitate sau alte detalii tehnice.

Business Start de la  digitalX.agency – oferta de preţ excepţională

Pachetul Business Start de la digitalX.agency de adresează celor aflați la început de drum dar şi antreprenorilor care dezvoltă afaceri mici sau de familie. Deci oferta de preţ propusă este mai mult decât prietenoasă, este gândită să ajute nu să copleşească,  să susțină nu să încarce sau să îngreuneze. 

Cu 2000 de lei (cu 166 lei /lună) beneficiezi de servicii complete consiliere, creare, mentenanţa şi găzduire a site-ului. Eşti online şi reuşeşti să te faci cunoscut, întregii lumi, sau doar celor cu care doreşti să lucrezi!

 

Mai multe detalii despre Pachetul Business Start şi despre serviciile digitalX.agency poți gasi aici: https://digitalx.agency/pachet-business-start-creare-site-gazduire-mentenanta/

 

 

digitalX.agency logo

 

 

[email protected]

https:// digitalx.agency

Suntem specialisti in dezvoltarea platformelor de comert electronic si a site-urilor de prezentare.

Oferim solutii la cheie care vorbesc pe limba clientilor tai.

S-ar putea sa-ti placa si